Traineeship Gastronoom-Sommelier

Traineeship Gastronoom-Sommelier

Traineeship Gastronoom-Sommelier

Wil jij nóg meer uit je opleiding halen aan de Academie voor Gastronomie en direct in de praktijk doorgroeien in een mooie gastronomische leeromgeving? In samenwerking met Hotel Restaurant de Echoput in Hoog Soeren (Apeldoorn) hebben wij het beste van beide werelden gecombineerd tot een uniek Traineeship Gastronoom-Sommelier!

Het Traineeship Gastronoom-Sommelier is een tweejarig leer-werk traject waarbij je onze opleiding tot Gastronoom-Sommelier combineert met een parttime baan als gastvrouw/gastheer in het F&B-team bij de Echoput. Het team van de Echoput bestaat uit een mooie mix van jonge talenten en hele ervaren vakmensen die je persoonlijk kunnen coachen. Het Traineeship is geen ‘one size fits all’, maar wordt op basis van jouw ervaring, motivatie en interesses op maat voor je gemaakt.

Het Traineeship Gastronoom-Sommelier is een prestigetraject waarbij er gedurende twee jaar veel in jou geïnvesteerd wordt. Er zijn slechts 2 beschikbare plekken per jaar. Jouw opleiding wordt volledig betaald door Hotel Restaurant de Echoput. Daarbij krijg je een arbeidscontract voor twee jaar met een baangarantie voor 32 uur en goed salaris. Vier dagen werken en één dag opleiding per week dus. Met persoonlijke coaching door ervaren vakmensen van de Echoput, zoals Peter Klosse, F&B Manager Bert Wolthuis en sommelier Kim Veldman.

Theorie & praktijk in harmonie

De Academie voor Gastronomie is sinds haar oprichting in 1991 nauw betrokken met Hotel Restaurant de Echoput. Gedreven door Gastronomisch inspirator Peter Klosse, staat al meer dan 30 jaar het opleiden en enthousiasmeren van jong talent in het vak centraal. Ieder nieuw opleidingsjaar verrast het grote talent dat het vak instroomt opnieuw. Toch blijft er altijd een wens hangen: Méér kennisgedreven begeleiding op de werkvloer. De Academie voor Gastronomie start daarom met dit intensieve leer-werk traject met de Echoput. Fundamentele opleidingen van hoog niveau, toegepast onder begeleiding in de praktijk.

Maatwerk

In dit traject sta jij centraal. Aan de hand van jouw achtergrond, wensen en doelstellingen maken we een traject op maat. Door onze meer dan 30 jaar ervaring in het geven van opleidingen, hebben wij voor vrijwel ieder leergebied een specialist beschikbaar. Van bier tot gedistilleerd, van kaas tot managementinzichten, van leiderschapstechnieken tot het worden van de ultieme sommelier/gastheer; er is veel ruimte om er een specialisatie van te maken die bij jou past en die jou verder brengt in je carrière.

Alles op een rij

  • Uniek leer-werk traject op maat
  • Twee jaar lang opleiding met specialisaties bij de Academie voor Gastronomie,
    betaald door de Echoput
  • Tweejarig parttime arbeidscontract bij de Echoput met baangarantie voor 4 dagen per week (gemiddeld 32 uur)
  • Persoonlijke coaching door ervaren vakmensen, zoals Peter Klosse
  • Ondersteuning bij het vinden van woonruimte in de regio
  • Slechts 2 plaatsen per jaar

Interesse? Solliciteer!

Omdat er ruimte is voor slechts 2 trainees per jaar, is er een sollicitatieprocedure. Stuur je CV en motivatie naar Peter Klosse via info@academievoorgastronomie.nl of vul het formulier hieronder in. Samen met het management van de Echoput wordt er een selectie van kandidaten gemaakt, die worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen!

Aanmeldformulier

Momenteel geen startdata beschikbaar voor deze opleiding. Neem contact met ons op als je vragen hebt of geïnteresseerd bent.

Academie voor Gastronomie. Opleiding Gastronoom-sommelier. Wijnopleiding. Sommeliercursus.

Vragen of advies nodig?

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag advies over een van onze opleidingen en cursussen? Neem contact met ons op en we reageren zo spoedig mogelijk.

Contact