Alle opleidingen op een rij
Wij bieden opleidingen en cursussen aan op verschillende niveaus, van beginner tot gevorderd. Afhankelijk van je opgebouwde kennis kun je bepalen waar je wilt beginnen.
Professioneel Gastronoom-Sommelier, level 3
Word een topper in het gastheerschap! Dit is dé opleiding van Nederland voor aankomend sommeliers met ambitie.
Gastronoom (level 2)
Voor een droomkennismaking met wijn, smaak, gastvrijheid en gastronomische vaardigheden. Aanbevolen door Gault&Millau.
Specialisatie Wijn & Spijs
Verrijk je inzicht in smaak en word een specialist het combineren van wijnen en gerechten.
Specialisatie Bier & Spijs
Duik in de spannende ontwikkeling van bier in de gastronomie en leer alles over bier en spijs combinaties in 5 lesdagen.
Specialisatie Creatief Culinair Denken
In deze vierdaagse specialisatie staat ‘flavour design’ centraal. Leer smakelijke gerechten ontwerpen, proeven en analyseren.
Ambachtelijk Koken
Word een betere kok door het beheersen van de basistechnieken van het koken. Deze opleiding brengt je verder in de keuken.
Wild & Wildbereiding
Ontdek ‘s werelds duurzaamste vlees. Leer hoe je het mooiste vlees uit de natuur moet bereiden, en geniet!
Traineeship Gastronoom-Sommelier
Een uniek traject waar een opleiding van hoog niveau gecombineerd kan worden met het opdoen van praktische ervaring onder begeleiding.