Spijs

Koken naar de wijn

Koken naar de wijn

Wordt een expert in het koken naar wijnen!

Culinair
Spijs
Wijn
Bekijk opleiding
Traineeship Gastronoom-Sommelier

Traineeship Gastronoom-Sommelier

Een uniek traject waar een opleiding van hoog niveau gecombineerd kan worden met het opdoen van praktische ervaring onder begeleiding.

Gastheerschap
Spijs
Wijn
Bekijk opleiding
Ambachtelijk Koken
Start september 2025

Ambachtelijk Koken

Word een betere kok door het beheersen van de basistechnieken van het koken. Deze opleiding brengt je verder in de keuken.

Culinair
Spijs
Bekijk opleiding
Academie voor Gastronomie. Opleiding Gastronoom-sommelier. Wijnopleiding. Sommeliercursus.
Start september 2025

Professioneel Gastronoom-Sommelier (level 3)

Dé sommelier opleiding van Nederland. Ontwikkel je tot een expert in smaak en gastheerschap.

Gastheerschap
Spijs
Wijn
Bekijk opleiding
Angelique Schmeinck Specialisatie Culinair Denken

Specialisatie Creatief Culinair Denken

In deze 3-daagse specialisatie staat ‘flavour design’ centraal. Leer smakelijke topgerechten ontwerpen, proeven en analyseren.

Culinair
Spijs
Bekijk opleiding
Academie voor Gastronomie wijn spijs
Start maart 2025

Specialisatie Wijn & Spijs

Verrijk je inzicht in smaak en word een specialist het combineren van wijnen en gerechten.

Spijs
Wijn
Bekijk opleiding
Academie voor gastronomie. Specialisatie Bier & Spijs.

Specialisatie Bier & Spijs

Duik in de spannende ontwikkeling van bier in de gastronomie en leer alles over bier en spijs combinaties in 5 lesdagen.

Bier
Spijs
Bekijk opleiding