Spijs
Traineeship Gastronoom-Sommelier
Een uniek traject waar een opleiding van hoog niveau gecombineerd kan worden met het opdoen van praktische ervaring onder begeleiding.
Gastheerschap
Spijs
Wijn
Start september 2025
Bekijk opleiding
Ambachtelijk Koken
Word een betere kok door het beheersen van de basistechnieken van het koken. Deze opleiding brengt je verder in de keuken.
Culinair
Spijs
Start september 2025
Bekijk opleiding
Professioneel Gastronoom-Sommelier (level 3)
Dé sommelier opleiding van Nederland. Ontwikkel je tot een expert in smaak en gastheerschap.
Gastheerschap
Spijs
Wijn
Specialisatie Creatief Culinair Denken
In deze 3-daagse specialisatie staat ‘flavour design’ centraal. Leer smakelijke topgerechten ontwerpen, proeven en analyseren.
Culinair
Spijs
Start maart 2025
Bekijk opleiding
Specialisatie Wijn & Spijs
Verrijk je inzicht in smaak en word een specialist het combineren van wijnen en gerechten.
Spijs
Wijn
Specialisatie Bier & Spijs
Duik in de spannende ontwikkeling van bier in de gastronomie en leer alles over bier en spijs combinaties in 5 lesdagen.
Bier
Spijs