Traineeship Gastronoom-Sommelier

Traineeship Gastronoom-Sommelier

Een uniek traject waar een opleiding van hoog niveau gecombineerd kan worden met het opdoen van praktische ervaring onder begeleiding.

Gastheerschap
Spijs
Wijn
Bekijk opleiding
Wild & Wildbereiding

Wild & Wildbereiding

Ontdek ‘s werelds duurzaamste vlees. Leer hoe je het mooiste vlees uit de natuur moet bereiden, en geniet!

Culinair
Spijs
Wild
Bekijk opleiding
Ambachtelijk Koken
Start april 2024

Ambachtelijk Koken

Word een betere kok door het beheersen van de basistechnieken van het koken. Deze opleiding brengt je verder in de keuken.

Culinair
Spijs
Bekijk opleiding
Academie voor Gastronomie. Opleiding Gastronoom-sommelier. Wijnopleiding. Sommeliercursus.
Start september 2024

Professioneel Gastronoom-Sommelier, level 3

Word een topper in het gastheerschap! Dit is dé opleiding van Nederland voor aankomend sommeliers met ambitie.

Gastheerschap
Spijs
Wijn
Bekijk opleiding
Angelique Schmeinck Specialisatie Culinair Denken

Specialisatie Culinair Denken

In deze vierdaagse specialisatie staat ‘flavour design’ centraal. Leer smakelijke gerechten ontwerpen, proeven en analyseren.

Culinair
Spijs
Bekijk opleiding
Academie voor Gastronomie wijn spijs

Specialisatie Wijn & Spijs

Verrijk je inzicht in smaak en word een specialist het combineren van wijnen en gerechten.

Spijs
Wijn
Bekijk opleiding
Academie voor gastronomie. Specialisatie Bier & Spijs.

Specialisatie Bier & Spijs

Duik in de spannende ontwikkeling van bier in de gastronomie en leer alles over bier en spijs combinaties in 5 lesdagen.

Bier
Spijs
Bekijk opleiding