Spijs

Academie voor Gastronomie. Opleiding Gastronoom-sommelier. Wijnopleiding. Sommeliercursus.
Start september 2023

Professioneel Gastronoom-Sommelier, level 3

Word een topper in het gastheerschap! Dit is dé opleiding van Nederland voor aankomend sommeliers met ambitie.

Gastheerschap
Spijs
Wijn
Bekijk opleiding
Angelique Schmeinck Specialisatie Culinair Denken

Specialisatie Culinair Denken

In deze vierdaagse specialisatie staat ‘flavour design’ centraal. Leer smakelijke gerechten ontwerpen, proeven en analyseren.

Academie voor Gastronomie wijn spijs

Specialisatie Wijn & Spijs

Verrijk je inzicht in smaak en word een specialist het combineren van wijnen en gerechten.

Spijs
Wijn
Bekijk opleiding
Academie voor gastronomie. Specialisatie Bier & Spijs.

Specialisatie Bier & Spijs

Duik in de spannende ontwikkeling van bier in de gastronomie en leer alles over bier en spijs combinaties in 5 lesdagen.

Bier
Spijs
Bekijk opleiding