Opleidingen op elk niveau – van beginner tot professional
De Academie voor Gastronomie biedt opleidingen, cursussen en specialisaties aan op verschillende niveaus. Of je nu instapt op niveau 2 of al gevorderd bent, wij hebben een programma dat aansluit op jouw kennis en ambities. Kies uit cursussen in wijn, smaak, koken en gastheerschap en geef je carrière of hobby een boost.
Professioneel Gastronoom-Sommelier (level 3)
Dé sommelier opleiding van Nederland. Ontwikkel je tot een expert in smaak en gastheerschap.
Specialisatie Wijn & Spijs
Verrijk je inzicht in smaak en word een specialist het combineren van wijnen en gerechten.
Specialisatie Bier & Spijs
Duik in de spannende ontwikkeling van bier in de gastronomie en leer alles over bier en spijs combinaties in 5 lesdagen.
Specialisatie Creatief Culinair Denken
In deze 3-daagse specialisatie staat ‘flavour design’ centraal. Leer smakelijke topgerechten ontwerpen, proeven en analyseren.
Ambachtelijk Koken
Word een betere kok door het beheersen van de basistechnieken van het koken. Deze opleiding brengt je verder in de keuken.
Traineeship Gastronoom-Sommelier
Een uniek traject waar een opleiding van hoog niveau gecombineerd kan worden met het opdoen van praktische ervaring onder begeleiding.