Alle opleidingen op een rij
Wij bieden opleidingen en cursussen aan op verschillende niveaus, van beginner tot gevorderd. Afhankelijk van je opgebouwde kennis kun je bepalen waar je wilt beginnen.
![Angelique Schmeinck Specialisatie Culinair Denken](https://academievoorgastronomie.nl/wp-content/uploads/2022/03/Angelique-Schmeinck-Specialisatie-Culinair-Denken-4-600x400.jpeg)
Specialisatie Creatief Culinair Denken
In deze vierdaagse specialisatie staat ‘flavour design’ centraal. Leer smakelijke gerechten ontwerpen, proeven en analyseren.
Culinair
Spijs
![Wild & Wildbereiding](https://academievoorgastronomie.nl/wp-content/uploads/2023/06/IMG_3194-bewerkt-600x400.jpg)
Start november 2024
Bekijk opleiding
Wild & Wildbereiding
Ontdek ‘s werelds duurzaamste vlees. Leer hoe je het mooiste vlees uit de natuur moet bereiden, en geniet!
Culinair
Spijs
Wild
![Ambachtelijk Koken](https://academievoorgastronomie.nl/wp-content/uploads/2022/11/Echoput-09022022-Nina-Slagmolen-24-600x400.jpg)
Start januari 2025
Bekijk opleiding
Ambachtelijk Koken
Word een betere kok door het beheersen van de basistechnieken van het koken. Deze opleiding brengt je verder in de keuken.
Culinair
Spijs
![Koken naar de wijn](https://academievoorgastronomie.nl/wp-content/uploads/2024/06/Koken-naar-de-wijn-600x400.jpg)
Start oktober 2024
Bekijk opleiding
Koken naar de wijn
Wordt een expert in het koken naar wijnen en andere dranken!
Culinair
Spijs
Wijn