Alle opleidingen op een rij

Wij bieden opleidingen en cursussen aan op verschillende niveaus, van beginner tot gevorderd. Afhankelijk van je opgebouwde kennis kun je bepalen waar je wilt beginnen. 

Angelique Schmeinck Specialisatie Culinair Denken

Specialisatie Creatief Culinair Denken

In deze vierdaagse specialisatie staat ‘flavour design’ centraal. Leer smakelijke gerechten ontwerpen, proeven en analyseren.

Culinair
Spijs
Bekijk opleiding
Wild & Wildbereiding
Start november 2024

Wild & Wildbereiding

Ontdek ‘s werelds duurzaamste vlees. Leer hoe je het mooiste vlees uit de natuur moet bereiden, en geniet!

Culinair
Spijs
Wild
Bekijk opleiding
Ambachtelijk Koken
Start januari 2025

Ambachtelijk Koken

Word een betere kok door het beheersen van de basistechnieken van het koken. Deze opleiding brengt je verder in de keuken.

Culinair
Spijs
Bekijk opleiding
Koken naar de wijn
Start oktober 2024

Koken naar de wijn

Wordt een expert in het koken naar wijnen en andere dranken!

Culinair
Spijs
Wijn
Bekijk opleiding
Academie voor Gastronomie. Opleiding Gastronoom-sommelier. Wijnopleiding. Sommeliercursus.

Vragen of advies nodig?

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag advies over een van onze opleidingen en cursussen? Neem contact met ons op en we reageren zo spoedig mogelijk.

Kom in contact